BKV-Figyelő

Majdnem agyoncsapta őket a lámpa

BKV figyelő.hu

2008.08.11
08:11

Réka és gyerekkori barátnője Judit nem mindennapi történetet írt a BKV-figyelőnek. Békésen utaztak a 48-as buszon, amikor a felettük lévő lámpa az ölükbe esett. Hírtelen nevettek az eseten, majd elgondolkodtak azon, mi lett volna ha nem az ölükbe, hanem a fejükre esik. Ha más nem is, ez jól megmutatja a BKV járművek elhanyagoltságát…

A történetet továbbítjuk a BKV-nak is, kíváncsian várjuk, Karola hogyan magyarázza majd ezt ki. A lányok leveléből a videó alatt részletet olvashattok.


Kedves BKV-Figyelő!

Ma (2008.08.08-án) nem mindennapi dolog történt velem és a gyerekkori barátnőmmel. Régen találkoztunk, ígyhát át akartunk menni hozzájuk. 12 óra körül csepeli 48-asra vártunk, ami a Határ úti végállomás felé megy. Mi a Kikötő utcai megállóban álltunk, a busz jött is majd felszálltunk.  Fontos megemlíteni a megálló után van egy nagy kanyar. Itt befordoltunk majd 1-2 másodperccel később a fejünk fölött lévő lámpa leszakadt! Bele az ölünkbe!

A kezünkben tartottuk a busz lámpáját, nem kis meglepetésünkre. Elkezdtünk nevetni hirtelen, aztán elővettem a telefonomat és lefotóztam honnan is esett le a lámpa. A leesett lámpáról nem tudtam csinálni fényképet, mivel beértünk a végállomásra, és ahogy fényképeztem volna a vezető kezdte bezárni az ajtót, mert jelzett már, így le kellett jönnöm a buszról.  Ahogy a mellékelt képen látszik, a vezetékek össze-vissza lógnak. Remélem a buszgarázsban feltűnik, hogy a járművön hiányzik valami...

komment komment Címkék: budapest kép bkv videó busz ikarus utas panasz észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása