BKV-Figyelő

Keresztülhajtott az épülő körforgalmon

BKV figyelő.hu

2008.08.14
12:15

A normális BKV dolgozók nagy bánatára még mindig van köztük 1-2 barom, aki azzal szórakozik, hogy az utasokat megszívassa. Olvasónk István is egy ilyennel utazott tegnap.

Tisztelt BKV Figyelő!

 

Ma este 2008.08.13-án 21:45-körül várom a 95-ös buszt a Kada utcai megállónál, amelyik a Stadionok felé közlekedik. Ekkor nagy örömömre meg is érkezett, kinyitotta az ajtaját, én felszálltam, de alig hagytam el a 2. lépcsőfokot, a barom sofőr padló gázzal már hajtott is tovább, így 3 csomagommal egy ülés mellett landoltam. Nem tettem a hülyének szóvá, mert úgyis elküldött volna a ...-ba és nem volt kedvem veszekedni sem egy hosszú éjszakai műszak előtt. Mondanom sem kell, hogy egész végig ment mint a barom, sőt a Szlávy utca után egy körforgalmat építettek, ezt nem kör alakban tette meg, hanem áthajtott rajta egyenesen. Stadionokra érkezve kinyitotta az ajtókat, majd meg sem várva, hogy mindenki leszálljon NYITOTT ajtókkal ment a végállomásra, majd menet közben csukta be mind3 ajtaját. Ha most egy idősebb, vagy egy gyengébben látó próbált volna felszállni, azt a kerekek alá gyűrte volna, mivel nem csak nyitott ajtókkal indult el, hanem jelezni is elfelejtett. A járat száma 12-02 , 95-ös busz Stadionok felé, olyan 21:53 magasságába ért be.

 

Tisztelettel: Sz. István

komment komment Címkék: budapest bkv busz utas panasz észrevétel vezető 95 ös

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása