BKV-Figyelő

Keressük a legkoszosabb BKV járműveket

BKV figyelő.hu

2008.08.26
14:50

Ha unod, hogy összehúgyozott, tisztítatlan járműveken utazol a büdösben, havonta 8250 forintért, akkor a következő akciót neked találtuk ki:

Zaklasd az ÁNTSZ-t jeligére új akciót hirdetünk. Nem kell hozzá más, mint egy kis figyelem és egy fényképezős telefon (digitális fényképező). Nincs más dolgod, mint utazásod során lefényképezni a legkoszosabb BKV járművet, és elküldeni nekünk és az ÁNTSZ-nek a képeket, a lent található címre. A képek mellé írd le hol készítetted őket, add meg a postos helyszínt és a jármű rendszámát (pályaszámát) is. A legkoszosabb járművet megtaláló olvasóink BKV-figyelős pólókat kapnak :)

 

A BKV-figyelő már több levelet is küldött a BKV-nak és az ÁNTSZ-nek is, melyben a BKV járművek higiéniás állapotára panaszkodott. Sajnos a BKV nem volt őszinte, és megpróbált félrevezetni minket, illetve a hatóságokat is, de nem adtuk fel. A ti segítségetekkel tovább bombázzuk őket.

 

 Bízom benne, hogy közös erővel, sok fényképpel és levéllel elérhetünk valamit.  A leveleket Dr. Gáll Ildikó Közegészségügyi osztályvezetőnek küldjétek a kozeg@fovaros.antsz.hu címre és küldjetek a nekünk is másolatot.

Figyeljetek, fényképezzetek, és írjatok.

További képek:

komment komment Címkék: budapest bkv busz metró kosz villamos felhívás antsz ülések

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása