BKV-Figyelő

Kétórás szívás a buszvezető miatt

BKV figyelő.hu

2008.09.08
15:30

Mit tudsz tenni az éjszaka közepén, ha az utolsó éjszakai busz vezetője nem szeretné, hogy felszállj a buszra és továbbhajt? Vagy megvárod az első buszt, vagy taxizol. Egyik sem kellemes…

Tisztelt BKV!
 
Ma hajnalban (08.31.) a 02:37-kor a Városház térre érkező (Móricz Zsigmond Körtérről induló) 941-es éjszakai járatuk nem állt meg a megállóban, igaz három ember is várakozott ott. Ez tűrhetetlen! Mit csináljon a három ember ilyenkor? A következő megfelelő irányba menő járatuk már a reggeli buszok közül jön, majd két és fél órával később. Esetleg azt kéne megvárniuk? Vajon azért fizetik a bérletet, mert az őket figyelembe nem vevő sofőrök buszainak elsuhanó oldalát szeretnék nézni, vagy esetleg azért, mert szeretnének rajta utazni? Persze aztán mehettek haza taxival, igaz csak azért, mert valahogy nem volt kedvük 11-12 fokban kora hajnalban felcaplatni egy dombra... Legalább mostmár tudom, hogy mit kapok azért, hogy világéletemben tisztességesen megvettem a bérletet. A leírt szolgáltatást biztos nem!

Elég elgondolkodtató, hogy a következő bérletet érdemes-e megvennem, hiszen hozzá kell még számoljak olyan mellékköltségeket is, mint például a taxival hazajutás.
 
Felháborodott utasuk: Boros Miklós

komment komment Címkék: budapest bkv busz éjszakai utas panasz észrevétel vezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása