BKV-Figyelő

Leköcsögözte a forgalmistát

BKV figyelő.hu

2008.09.24
06:01

Néhány hónapja a hazai média is felkapta azt a fényképünket, amit egy szlovák srác internetes közösségi oldaláról bugáztunk. A képen egy 17 év körüli gyerek volt látható, egy metró ütközőjére csimpaszkodva. A kép bemutatása után a BKV levélben jelezte, hogy sűrűbben fogják biztonságiakkal ellenőrizni a metrószerelvények végét, szabálysértőkre vadászva. Ennek hatására el is tűntek, most azonban újból felbukkant egy szlovák barátunk. (A kép illusztráció!).
 
 
 
Tisztelt BKV-figyelő!
 
Az alábbi eset tegnap előtt (szeptember 21.-én) történt, amikoris Újpest-Városkapunál a metróról leszállva megdöbbenve tapasztaltam hogy a fiatal forgalmista épp 2 gyereket szed le a metró hátuljáról. Az egyiket el is kapta (épp a kis szlovák fiút) ám társa halált megvető bátorsággal ment a forgalmista felé "Engedd el k*cs*g" kísérő mondattal. Fél perces huzavona után a haverja kitépte a szlovák srácot a forgalmista keze alól és a legmegdöbbentőbb hogy a szlovák fiú meg is akarta ütni a forgalmistát. A forgalmista gyorsaságának köszönhető hogy nem ütötte meg a fiú.
 
Mégis meddig csinálják ezt?!
 
Kiss Anikó 2008.09.23

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása