BKV-Figyelő

I Love NATO csúcstalálkozó

BKV figyelő.hu

2008.10.09
12:12

A rackevei HEV Timot utcai megallojabol irok eppen (9:04), miutan a 23-as busz soforje azt mondta, hogy mivel ugyse jutnank el soha a Borarosig a NATOs dugo miatt, itt mindenki szalljon le, mert o most visszafordul. Mar itt kerdojelbe kerekedett az emberek szeme, pedig a slusszpoen meg varatott magara. Felsorakozott szepen kb 150-200 ember a megalloba, var tiz percet, amig a szerelveny felbukkan. Folszakad mindenkibol a megkonnyebbult sohaj, de hiaba, a jarmu egy jo nagyot sikitva, kulonosebben le se lassitva ugy huzott el, mint a vocsok. Ket kerdes: 1. Tenyleg megteheti a buszsofor, hogy dugora hivatkova leszallitva az embereket visszafordul, azt tanacsolva, hogy szalljanak fel egy olyan jarmure, amelyik menetrend szerint meg se all az adott helyen? 2. Tenyleg megteheti a BKV, hogy egy kozlekedesi szempontbol totalis valsaghelyzetben nem all meg a masik jaratarol leparancsolt nehanyszaz embernek?
 
Udv, P

UPDATE1: 

Helló!

 

Reggel 9 óra körül küldtem neked egy e-mailt a Soroksári úti állapotokról, amiben megírtam, hogy a HÉV a Timót utcai megállóban várakozó, a 23-as buszról leparancsolt utasokra magasról szarva simán tovább hajtott. erre mit olvasok az Indexen?

 

"A Soroksári úton még a buszsáv is betelt, ezért a buszok sem tudtak haladni. Az utasok többsége le is szállt a járműről, és inkább sétált a belváros felé a járdán. Aki tudta, hogy a Soroksári HÉV-et sűrítették és két ideiglenes pluszmegállóval látták el, átszállhatott rá."

 

Egyrészt lásd fentebb, másrészt szó nem volt sűrített járatokról, a következő, immáron megálló szerelvény a korábban megállás nélkül továbhajtóhoz képest simán a menetrendszerinti következő járat volt.

 

Ferdítésben, mellébeszélésben, hazudozásban még mindig kibaszott nagy csillagos ötös jár a BKV-nak (feltételezem ők tájékoztatták az indexet, mti-t, akárkit a csodálatos és utasbarát "intézkedésről"). most durrant el az agyam. bekaphatják.

 

üdv, p

UPDATE2:

Szia!

 

Köszi, hogy lehoztad a két levelet. van újabb infom is, egyik ismerősöm így reagált a bejegyzésre:

 

"Tényleg röhej volt ez a ma reggel arrafelé. Én vagy 15 percet álltam a 24-es megállójában sorstársaimmal, mire kiderült, h. idézem a sofőrt "nem, ma nem megy több 24-es villamos, elogytak" -pótlóbuszt persze nem indítottak-. Ott várakozik 100 ember a megállóban, és nem csak, h. nem írják ki, mi a helyzet, de arra sem veszik a fáradtságot h. odaböffentsenek vmit az embereknek, pedig ott van az irodájuk 1 m-re. Úgy derült ki végül a dolog, h. vki bekopogtatott az ajtajukon."

komment komment Címkék: budapest kép bkv busz nato utas észrevétel vezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása