BKV-Figyelő

Visszasírjuk Aba Botondot?

BKV figyelő.hu

2008.12.07
11:03

Amikor felszállunk egy teljesen karbantartatlan buszra, akkor jobb imádkozni, hogy fogjanak a fékek, és a busz menet közben ne gyulladjon ki. Igen, sajnos a BKV vezetése épp azon spórol, amin nem kellene, a járművek karbantartását. Aba Botond idejében is voltak hiányosságok, akkor is nagy volt a hiány, de véleményem szerint akkor a BKV nem volt még ilyen nagy sz@rban.

Kérnék mindenkit, hogy amikor egy műszaki hibás buszról leszállítják, mert nem tud továbbmenni, akkor ne a cég karbantartóit szidják, mert ők semmiről nem tehetnek. A cég emberei abból a pénzből gazdálkodnak, olyan alkatrészeket használnak, amit kapnak. Sajnos jelenleg ez a maximum, amit ebből ki tudnak hozni…

Szia Figyelő!

Ezt a két kis képet a 80-as trolin sikerült fotóznom (telefonnal, ezért a rossz minőség). Akkor még nem esett a hó, de részvétem azoknak, akik esetleg utána szálltak fel.


Azt javaslom, hogy a bérlet mellé adjanak zuhanysapkát, illetve törölközőt. Esetleg szigszalagot, majd én beragasztgatom a lukakat.

Üdv: Jucus

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása