BKV-Figyelő

Tovább rohadnak a buszok

BKV figyelő.hu

2009.01.29
14:34

Olvasónk örül, hogy a 11-es vonalon közlekedő Ikarus amin utazott, nem tört ketté alatta. Amiatt mégsem boldog, hogy a busz tetejéről minden fékezéskor hideg esővíz csorgott a nyakába. Aki BKV-ra száll, a bérlet árába egy esernyőt is kalkuláljon bele:

Tisztelt BKV-figyelő!

A minap szálltam fel a 11-es buszra munkába menet. Nem éppen a legjobb buszok járnak a vonalon, de ahhoz képest, hogy manapság már kettészakadó buszokról lehet hallani, nem is rosszak. Azt már kezdi megszokni az ember, hogy zörög, püfög, rázkódik, szétesik, ajtó nem nyílik stb. Sajnos kezdünk hozzá szokni, mert nincs választásod. Ami viszont már tényleg úgy mond zavaró, az a következő: szóval szállok fel a buszra, elfoglalom az ülő helyemet. Esős nap volt, nem az a nagy zuhi, de azért esett rendesen.

Az út a kacskaringós Törökvészen vezet le. Eltelik pár perc, egyszer csak fékez a busz az egyik megállóban és valami nagyon hideg és nedveset érzek a nyakamban. Felnézek, és lám-lám, folyik be a víz a tetőről. Gondoltam megáll majd a folyás, de nem, folyamatosan csöpögött és mikor megállt a busz, mindig egy nagyobb adag  hideg víz fröcskölte végig az utasokat. Mindenki csak néz, hogy hogyan is lehet ez, miért kapnak ők hideg zuhanyt a nyakukba kora reggel egy 9000 Ft-os bérlet árért?

Talán ez lenne a BKV legújab extra szolgáltatása? Viccet félre téve nagyon elszomorító a helyzet, hogy ide jutottunk, lassan már esernyővel utazunk majd a buszokon. Ezek után nekem ne pofázzanak, hogy le kell tenni az autót, és tömeg közlekedni, mert amíg ilyen siralmas a helyzet, addig nem fog menni.

Babu

komment komment Címkék: budapest bkv busz karbantartás ikarus utas panasz észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása