BKV-Figyelő

„Halálra verlek, ha nem leszek szolgálatban”

BKV figyelő.hu

2009.05.04
07:20

A lenti levél is példa arra, hogy nem csak a biztonsági őrök, hanem az ellenőrök között is van néhány gyökér. Olvasónkra azért támadt rá az egyik, mert a szokásosnál egy kicsit hosszabb ideig kereste a táskája alján lévő érvényes –egyébként érvényes- vonaljegyet. Olvasónak az ellenőr veréssel veréssel fenyegette majd, majd elővette a pénztárcáját és azt mondta: "ha bedugsz ide valamit talán megúszhatod."

Tisztelt Ügyintéző!

Ma, 2009. április 29-én délelőtt 10:30 körül felszálltam a Nyugati pályaudvarnál a 4-es vagy 6-os villamosra, nem emlékszem pontosan. Felszállás után egy ellenőr lépett hozzám, társai nem voltak, vagy nem láttam őket. Kérte a jegyemet, melyet a nálam lévő rengeteg papír és sok-sok zseb miatt fél percig kerestem. Mikor előhúztam, az ellenőr rámförmedt, hogy "siess vagy kapsz két nagy pofont".

Ekkor megállt a villamos, leszálltam az ellenőrrel, mert az Oktogonra mentem, átadtam a jegyemet (a térfigyelő kamerának ezt látnia kellett) és elkértem az igazolványszámát a hangnem miatt. Erre válaszul közölte, hogy "jó az arcmemóriám, megtalállak a környéken és halálra verlek ha nem leszek szolgálatban". Ezek után kinyitotta a pénztárcáját és elém tolta és ezt mondta: "ha bedugsz ide valamit talán megúszhatod." Erre én otthagytam, de még párszor meglökött vállal (térfigyelő kamera!) és szitkozódva elment.

Az ellenőr nem adott azonosítót, de a járatot fent leírtam, a személyleírása pedig: 165-170 cm magas, kreol bőrű, átlagos testalkatú, körszakállas, rövid fekete hajú férfi. Amennyiben nem kapok megnyugtató választ az Önök munkatársukkal szembeni lépéseivel kapcsolatban rendőrségi feljelentést teszek cégük ellen.

(Név, lakcím a szerkesztőnél)
 

komment komment Címkék: budapest bkv büntetés villamos ellenőr utas panasz jegy észrevétel ork

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása