BKV-Figyelő

Villámsebességgel intézkedett a BKV-s

BKV figyelő.hu

2009.05.20
12:00

A sok rossz mellé, most jöjjön egy kis jó: Olvasónk a táskáját véletlenül a villamoson felejtette, de ezt csak akkor vette észre, amikor a jármű már kiállt a megállóból. Felhívta a BKV ügyfélszolgálatát, ahol azonnal intézkedtek, és végül meglett a táska:

Szia BKV-figyelő!

Egy pozitív történetet szeretnék megosztani veletek. A mai napon délelőtt (2009. 05.16.) a párommal a 41-es villamoson utaztunk, majd a Gellért téren leszálltunk, hogy a 47-es villamossal folytassuk utunkat. A leszállás után vettük észre, hogy balga módon a villamos ülésén felejtettük az egyik fontos csomagunkat, a villamos pedig már elment. Egy pillanat alatt paffá lettünk, szinte biztosra vettük, hogy elvesztettük. A csomagban ruhák voltak, de a zsebeikben kb. 25eFt értékben pénz és utalvány volt.

Gyorsan felszálltunk az utána érkező 18-as villamosra, majd a menetrenden találtunk egy telefonszámot: 1/258-4636, itt a menüpontok között sikerült egy diszpécsert kapcsolni, aki RENDKÍVÜL segítőkész volt. Megkérdezte, hogy pontosan hol, mikor hagytuk el a csomagot. Visszahívást ígért és valóban 10 percen belül visszahívott, hogy a vezető megtalálta és nála átvehetjük a Moszkva tér végállomáson. Az állomáson a vezető már várt és valóban hiánytalanul átvehettem az elhagyott csomagunkat. Már visszafele utaztunk amikor a diszpécser visszahívott! Érdeklődött, hogy hiánytalanul visszakaptuk a csomagunkat. Hálás vagyok a villamosvezetőnek, az utasoknak :) illetve nagyon nagy köszönet a diszpécsernek - B. Zsolt - aki példamutató módon segített nekünk lüke utasoknak, hogy a történet happy end legyen.

Balázs

komment komment Címkék: budapest bkv csomag villamos utas észrevétel talált tárgy dicséret vezető diszpécser

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása