BKV-Figyelő

Megpofozta a turistát az idegbeteg ellenőr

BKV figyelő.hu

2009.07.09
07:00

Olvasónk szemtanúja volt annak, hogy a BKV egyik ellenőre üvöltözik, majd megpofoz egy turistát a Ferenciek terén. Az angol srác és barátnője jegyet lyukasztott a 7-esen az ellenőr mégzs cseszekedni kezdett velük. Részletek alant:

Kedves BKV-figyelő!

Szeretném megosztani veletek, hogy minek voltam szemtanúja múlthéten. A Ferenciek terénél lakom. Pénteken délután leugrottam a közeli élelmiszer boltba, hogy ennivalót vegyek magamnak estére. A 7-es buszok megállójába érve láttam, amint egy ellenőr (vékony, körszakállas férfi) egy utassal ordít hangosan, hogy „Fizessé vagy széjjel baszlak!”.

Közelebb mentem (arra van az üzlet) akkor már láttam s hallottam, hogy a srác akivel az ellenőr kiabál egy angol nyelven beszélő turista, barátnője egy kicsit távolabb volt. Megálltam mert hát tudok angolul gondoltam segítek. Szóltam az ellenőrnek, hogy talán segíthetek, tudok angolul, stb. „Te ebbe ne ugassá bele” ez volt a válasza (30 feletti nő vagyok), majd ordibált tovább az angol sráccal magyarul. Azt hitte ha a magyar mondatokat hangosabban ordítja, majd megérti.

Kicsit távolabb mentem majd láttam, hogy az ellenőr lever egy pofont a srácnak és elmegy. Oda szaladtam és megkérdeztem mégis mi volt a baj szeretne-e panaszt tenni esetleg. Azt mondta kezelte a jegyét a buszon, nem érti a dolgot. Panaszt nem akart tenni pedig mondtam neki, hogy segítek. Siettek valahová nem akart nagyobb bajt. Bízom benne ezt odahaza nem meséli el.

Üdv: Erzsike

komment komment Címkék: budapest bkv busz verekedés ellenőr utas panasz turista észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása