BKV-Figyelő

Ököllel ütötte az utas a bliccelőket

BKV figyelő.hu

2009.07.14
16:50

Verekedés az éjszakai járaton: ököllel ütött meg többször két bliccelőt az egyik utas a 973-as buszon, kedden hajnalban, miután nem tettek eleget a biztonsági emberek felszólításának, és nem hagyták el a járművet. -Írja az RTL Hírek

A fiatalok fél három körül szálltak fel a buszra a Blaha Lujza téren. Miután többszöri kérésre sem voltak hajlandóak a 400 forintos, helyben váltható jegyet megvenni, az ellenőrök az első ajtó felé kezdték őket tolni. Közölték velük: ha nem szállnak le, akkor a busz sem fog elindulni.

Végül az egyik türelmetlen utas vetett véget a vitának, aki először szidalmazta a két bliccelőt, majd ököllel támadt rájuk. A két fiatal ezután menekülőre fogta, így a busz elindult. A verekedő férfit a biztonsági szolgálat emberei csitították le, de nem kellett leszállnia.

Az esetnek az RTL Hírek.hu egyik olvasója is szemtanúja volt, aki mobiltelefonjával rögzítette az incidenst. A videót teljes hosszában itt megnézhetik!

Megkérdeztük a BKV illetékeseit, hogy tudnak-e az ügyről, de későbbre ígértek tájékoztatást.

(RTL Hírek)

komment komment Címkék: budapest rtl klub bkv busz hír éjszakai verekedés utas biztonsági őr bliccelő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása