BKV-Figyelő

Hamis bérletek: Miért nem tesz semmit a BKV?

BKV figyelő.hu

2009.09.04
10:40

Ha a blogon 30-nál több hamisbérletes sztori nem jelent meg, akkor egy sem. Erről mégsem beszél a BKV, csak ülnek kussban, és Kocsis Istvánt istenítő közleményeket írogatnak ahelyett, hogy tájékoztatnák az utasokat, hogy is néz ki a hamis bérlet, valamint mi a teendő, ha hamisított szelvénnyel találkozunk. Olvasónk és párja is hamis bérletet kapott az Árpád hídi kutyaólnál, fáj is most emiatt a fejük, de még mindig szerencséjük van, mert kulturált ellenőrökkel találkoztak, így nem lettek se megverve, se rabosítva.

Kedves BKV figyelő!

A mai napig olyan szerencsés életem volt, hogy elkerültek a bkv-s sztorik, pedig több, mint 21 éve járom gyönyörű fővárosunk utcáit. Ma délután a Stadionok metrómegállójánál ellenőrzés során kiderítették, hogy a bérlet amivel párom és én utazunk hamis! Tudom, hogy tele van a blog ilyesmi sztorikkal, de ebben a sztoriban lesz érdekes is. Szóval a jegyellenőrökkel együtt dolgozó belső ellenőr mondta, hogy ez biza hamis, a jegypénztáros (nem kutyaólas!) hölgy is megerősítette ezt, sőt még a forgami ügyeletesnél is jártunk, köszönhetően a belső ellenőrnek.

El kell hogy mondjam, hogy mindenki, ismétlem mindenki rendkívül kedves és segítőkész volt, rájuk egyetlen rossz szót sem lehet szólni. A két riszájklid bérletet elkobozták, és egy darab post itre felírták a sorszámot, hogy ezzel ha gondoljuk panaszkodjunk annál a forgalmi ügyeletnél, ahol vettük. Még augusztus közepén vásároltuk a szelvényeket az árpád hídi kutyaólban, szóval az ottani ügyelethez kellet volna mennünk. Viszont mivel az nem esett útba, így bementünk az akácfába, ahol szintén rendkívül segítőkészek voltak az alkalmazottak. Itt elmeséltük a történetet, először szerintem azt hitték, hogy hazudunk, mert nem akarták elhinni, hogy elkobzási szelvény (vagy mi a franc) nélkül vették el a bérletünket. A sorszámok alapján kiderült, hogy a bérletet egy volán(!) pénztárban értékesítették, amit mi az Árpád hídi kutyólban vettünk meg, iton kft-s bélyegzővel.

Úgyhogy most várjuk, hogy mi lesz a panaszunknak az eredménye.

Üdv: prediction

komment komment Címkék: budapest bkv utas panasz bérlet jegy pénztár pénztáros észrevétel kutyaól hamis bérlet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása