BKV-Figyelő

A nagy sporttáska nem, csak a viszonylattábla zavarja a kilátást

BKV figyelő.hu

2010.01.28
16:40

Emlékeztek a sztrájk előtti partizánakciót bemutató Index videóra? Bartha Pál szakszervezeti vezető a riporter azon kérdésére, hogy a rossz kijelzős buszok elejére miért nem tesznek táblát azt mondta, hogy nem lehet, tiltja a rendelet, tilos és balesetveszélyes, mert látótérben van. Vajon a lenti képen, Bartha úr szerint nincs látótérben az a nagy sporttáska? És vajon a mobiltelefonálásra mit mond a rendelet? Megvan a pénz, most már semmilyen szabály nem számít. Kép alatt olvasónk levele:

Unatkozás és rádiótelefonálás vezetés közben. A kollektív szerződés új tartalma merült fel? A BKV 194-es autóbuszának vezetője, több megállón keresztül telefonált, Ipacsfa utca megállót kihagyta, visszatolatott, a megálló ideiglenesen a kereszteződés volt.

Tisztelt BRFK remélem a tükörből jól látható a közlekedési szabálysértés.

Időpont: 2010. január 27., 12:34:18 Ipacsfa utca és Tövishát utca közötti útvonal.

Sz. István Budapest

komment komment Címkék: budapest telefon kép bkv busz utas panasz tábla észrevétel utastájékoztatás vezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása