BKV-Figyelő

Megütötte az elmezavarodott utas az idős nőt amiért mellé akart ülni

BKV figyelő.hu

2011.03.30
01:44

Sajnos mióta az OPNI-t bezárták, nagyon sok olyan beteg ember van az utcán, akik nem csak magukra, az embertársaikra is veszélyt jelentenek. Ezek az emberek felügyeletre és figyelemre szorulnának, és ezt a figyelmet az intézetben meg is kapták, csakhogy most azt sem ellenőrzi senki, hogy a gyógyszereiket szedik-e rendesen. Ilyen lehet az alábbi történetben szereplő ember is, aki utasokkal kiabál és időseket üt meg, ha le akarnak mellé ülni. Ha tudtok még hasonlóról, akkor írjátok meg a kommentek között, vagy küldjetek egy levelet a bkvfigyelo@gmail.com címre.

Kedves BKV-figyelő!

Nemrégiben értem haza hosszú utamból, de a vége kalandosan sikerült. A 169E járattal, a BPI-921-es rendszámú busszal utaztam. A teljes sztorit nem tudom, mert nem mindet láttam, de amit tudok azt elmesélem. Tehát Rákoskeresztúron egy néni szeretett volna leülni egy kettes ülésre, egy fiatal ember mellé aki az ablaknál ült. De az nem engedte, és lelökte a nénit az ülésről. A néni magyarázott neki valamit, de a srác elkergette. Később egy hölgyet is megütött, mert az megszólta, amiért ilyen durván bánt a nénivel.
Aztán nagy vita alakult ki. Végül egy hölgy kiabálva jött előre a buszsofőrnek szólni, hogy hívjon rendőrt vagy szállítsa le a férfit, mert őrült. A sofőr kinyitotta az ajtókat, majd hátra sétált és megkérte az illetőt, hogy szálljon le. Szóváltásba kezdtek amihez csatlakoztak a körülötte álló személyek, köztük a megütött hölgy is. A férfi kiabálni kezdte, hogy ő le nem száll. A sofőr mondta, hogy akár itt is maradhatunk, mert ugyan addig nem megyünk tovább ameddig ő nem száll le. Egy középkorú úr aki a közelemben ült felállt a helyéről és hátra ment, majd rászólt erélyesen, hogy le kell szállni és nem dumálni. Nagy nehezen lekönyörögték a buszról. A középkorú úr, amíg a sofőr be nem zárta az ajtókat addig ott maradt, hogy véletlenül se szálljon vissza.

Sajnos én már láttam ezt a férfit többször is ezen a buszon és mindig ilyen, hogy mellé nem ülhet senki, de eddig nem fajult tettlegességig a dolog, legalábbis amikor én is a buszon tartózkodtam...

Csak köszönettel tartozhatom a buszsofőr, illetve a férfinek aki felállt és hátrament, illetve azoknak akik részt vettek a férfi leszállításában. Sajnos, ebből is látszik, hogyha valaki normálisnak is néz ki, könnyen lehet, hogy valami pszichés betegségben szenved.

Üdvözlettel, Egy utas

komment komment Címkék: budapest bkv busz utas panasz észrevétel vezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása