BKV-Figyelő

BKK: Valótlanságot állított a Blikk a közlekedési központtal kapcsolatban

BKV figyelő.hu

2011.04.13
16:47

Ma éjszaka a BKV-figyelőn megjelent egy Blikkből átvett cikk, melyben arról olvashattatok, hogy a Budapesti Közlekedési Központban jelenleg csak vezetők dolgoznak, nincs egy alkalmazott sem. A BKK Sajtókommunikációs irodája ma elküldte a BKV-figyelőnek azt a helyreigazítási kérelmet, amit a napilap főszerkesztőjének írtak, ugyanis a közlekedési központ szerint a Blikk annak ellenére közölt le valótlan információkat, hogy a BKK Sajtókommunikációs irodája napokkal a cikk megjelenése előtt , érthetően, világosan fogalmazva válaszolt az újságíró kérdésére. A helyreigazítás az előző bejegyzésben kommentálható. Ha hozzászólnál, kattints ide!

Tisztelt Főszerkesztő úr!

2011. április 12-én a Blikk napilap 6. oldalán megjelent ?Beosztott nincs, csak főnökök? című cikkükben valótlanságokat állítanak a Budapesti Közlekedési Központtal (BKK) kapcsolatban. Önök hamisan állítják ebben a cikkben, hogy a Budapesti Közlekedési Központnál dolgozó 44 főből az 5 igazgatón kívül a többi 39 munkatárs mindegyike valamilyen vezetői munkakörben tevékenykedik.  Továbbá, Önök hamisan állítják azt hogy a BKK-nál nem létezik főosztályvezetőnél alacsonyabb beosztás és szintén valótlan az a mondat is, miszerint ?Vitézy Dávid vezérigazgató alatt 38 ember dolgozik, mind vezető?.

Miután Önök 2011. április 7-én írásban keresték meg a BKK Sajtókommunikációs Irodáját, a BKK írásban, érthetően, világosan fogalmazva válaszolt, félreérthetetlen módon, teljességgel kizárva a fenti hamis és rosszindulatú állításokat. 

Ezért kérem ezeknek a hamis állításoknak a sürgős helyreigazítását és megkérem Önöket, hogy a valóságnak megfelelően közöljék le a következő sorokat a Blikk online kiadásában is, a www.blikk.hu címlapján, mivel a valótlan cikk ott is megjelent: ?Beosztott nincs, csak főnökök a BKK-nál? címmel:

"Valótlanul állítottuk a 2011. április 12-én megjelent ?Beosztott nincs, csak főnökök? című cikkünkben, hogy a Budapesti Közlekedési Központnál (BKK) nem létezik főosztályvezetőnél alacsonyabb beosztás, továbbá valótlanságot állítottunk, miszerint a BKK-nál dolgozó 5 igazgatón kívül a további 39 munkatárs valamilyen vezetői munkakörben tevékenykedik."

Az eredeti, 2011. április 12-én megjelent cikket alább mellékelem. Ezt az írást kérem helyreigazítani a fenti sorokkal. Amennyiben ezt nem teszik meg, megtesszük a szükséges jogi lépéseket.

komment komment Címkék: budapest cikk bkv hír válasz helyreigazítás bkk közlekedési központ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása