BKV-Figyelő

Rendkívüli osztályvezetői méltányosságból közel egymillió forintról mondott le a BKV

BKV figyelő.hu

2011.07.24
21:26

A fenti képet egy olvasónk küldte nekünk. Mint az a dokumentumból kivehető, a történet főszereplője 2003 és 2007 között összesen 64 alkalommal bliccelt, és emiatt 890 ezer forintra büntették meg. Az utasnak ezt persze nem kellett befizetnie, hiszen ?rendkívüli osztályvezetői méltányosságból több mint a 90 százalékát elengedték, és 64 ezer forintra mérsékelték a notórius bliccelő bírságát.

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy a BKV osztályvezetője milyen jogon és milyen alapon mondott le közel 1 millió forintról, és hogy ez kimeríti-e a hűtlen kezelés fogalmát. Tudomásom szerint ekkora engedményt notórius tolvajoknak sehol sem szoktak adni. A kedves osztályvezető maximum annyit tehetett volna ebben a helyzetben, hogy részletfizetési lehetőséget ad az utasnak.

Mit gondoltok erről?

komment komment Címkék: budapest bkv ügyfélszolgálat levél osztályvezető ellenőr utas bérlet jegy észrevétel pótdíj méltányosság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása