BKV-Figyelő

Takarítás BKV-módra: fél centis kosz az 5-ös busz ülésein

BKV figyelő.hu

2011.09.12
12:57

A fenti, valamint a levél alatti képeket olvasónk, László készítette szeptember 3-án reggel a BPO-138-as rendszámú 5-ös buszon. Mint az a felvételeken is látszik, a busz ülései ragadtak az évek alatt összegyűlt mocsoktól. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy ilyen utasforgalom mellett a koszosodás teljesen normális jelenség. A BKV-nak épen ezért kellene gondoskodnia a rendszeres tisztításról, cseréről. További képek, és a levél hajtás után található:

Kedves BKV-figyelő!

A ma reggeli (09. 03.), 7.52-kor Pasaréti térről induló 5-ös jelzésű autóbusz belső teréről készítettem ezeket a képeket, amik magukért beszélnek. Dokumentumjelleggel a pályaszám és az időpont is látszik 1-1 képen. Csak annyit szeretnék kérni, hogy mindenképpen legyenek elküldve a BKV megfelelő szegmenséhez, különösen a (nem)takarítással foglalkozó részlegnek, valamint kíváncsi vagyok a BKV válaszára. Amennyiben erre nem hajlandó a BKV 30 napon belül, akkor megteszem a szükséges lépéseket a fogyasztóvédelmi szerveknél és az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatal munkatársainál.

Üdvözlettel: László

komment komment Címkék: budapest kép bkv busz képek karbantartás utas panasz takarítás észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása