BKV-Figyelő

Akadálymentesítettnek hazudják a Földalatti egyes állomásait

BKV figyelő.hu

2011.09.27
18:12

A BKV-figyelő évekkel ezelőtt már foglalkozott a Földalatti állomásain található működésképtelen liftekkel. Most azért vesszük elő ismételten a témát, mert több olvasónk is megjegyezte, hogy a metrókocsikban kihelyezett tájékoztató matricák szerint a MillFav egyes állomásai akadálymentesek, holott, ahogy olvasónk, József leveléből is kiderül, egyik sem az. Mi csak azt nem értjük, hogy kiket akarnak becsapni ezzel?

Kedves BKV-figyelő!

Mellékelten küldök neked egy számomra érdekes Utastájékoztató matricát. Érdekessége a dolognak, hogy olyan információkat is tartalmaz, ami nem valós, ilyenek Pl: Millenniumi Földalatti Vasút lévő kerekesszékes liftek amik évek óta üzemképtelenek, és ráadásul vizsga, és kulcs is kel hozzá.

Nekem van vizsgám, és természetesen kulcsom is hozzá, de hasznavehetetlen, hisz nem üzemelnek. Évek óta mozgássérült feleségemmel kézzel kel levinni pedig van lift de minek! A másik a Pillangó utcai metró állomás, ahol szintén nem működik a lift, mert szétjött a panelja.

Megkerestem a BKV Zrt. panaszommal de válaszra sem méltatnak.

Tisztelettel: B. József

komment komment Címkék: budapest bkv metró akadálymentesítés matrica utas kerekesszék tájékoztatás észrevétel földalatti bkk

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása