BKV-Figyelő

Ég a busz, de a csatlakozásig még elmegyünk

Király Dávid

2013.05.15
12:31

A Campona felé tartott a 150-es busz kedden reggel, amikor az utasok észrevették, hogy a jármű füstöl - írta az ittlakunk.hu olvasója, Dániel. Mint kiderült, a hibát a buszvezető is érzékelte, de a csatlakozásig még elment. Nem vagyok biztos benne, hogy jól tette, de szerencsére nem sérült meg senki. (A levelet szerkesztve közöljük.)

A mai nap folyamán (május 14.) 8 óra 35 perckor a Campona felé tartó 150-es busz, amin jómagam is utaztam, kigyulladt. Amikor jeleztük a sofőrnek, hogy valami nagyon füstöl hátul, azt a választ kaptuk: "már a hegy teteje óta jelzi a rendszer (ami valóban sípolt, mi is hallhattuk), de gondoltam, lehozom önöket a csatalkotásponthoz".

Ekkor kiszállt a fülkéből, és hátrasétálva megnézte a motorteret. Mikor hosszas nézelődés után felnyitotta, ekkor tekinthette meg a lángokat. Előreszaladt a poroltóért, és visszaérve eloltotta a tüzet.

Mindenféleképpen dicséretes a sofőr nagylelkűsége, hogy a csatlakozási ponthoz elvitte az utasokat, de elgondolkodtató, hogy a BKK egyik alkalmazottja (pontosítás: a buszvezető a VT-Transman alkalmazottja - a szerk.) milyen jogon kockáztatja mások testi épségét, életét.

fustbusz_ittlakunk.jpg

Fotó: Németh Dániel/ittlakunk.hu

A bejegyzéshez a BKV-figyelő Facebook oldalán tudtok hozzászólni: http://www.facebook.com/bkvfigyelo

komment komment Címkék: tűz füst VT-Transman 150-es busz ittlakunk.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása