BKV-Figyelő

"Ha kell, minden reggel telefonáljak"

Király Dávid

2013.07.15
14:12

Egy néhány perces késés is haza tudja vágni a napi ritmust, de most nem ez a lényeg. Krisztina jelezte a BKK-nak, hogy egy járat - túl azon, hogy nem tartja a menetrendet - rossz helyen teszi le az utasokat. A probléma ismert, a megoldást megígérték, a helyzet azonban nem változott.

Egy problémával fordulok hozzád. A gondom, hogy a XVII. kerületben a 97E busz nagyon problémás hajnalban. 4:51-kor kellene lennie a Kis utcai megállóban. Már kétszer telefonáltam be miatta, de nem sok minden változott...

A gond az, hogy mindig késik a busz 4-5 perceket, már ami eleve idegesítő. Van egy új sofőr, aki rendszeresen nem a metrónál teszi ki az utasokat, ahogy kell, hanem elmegy a Sugárhoz és ott szállít le mindenkit. És rohanhatsz a metróhoz. Ami már a második metró, és ha nem vagy elég gyors, azt is lekésed. Ha időben jönne a busz és ott tenne le, ahol elő van írva, akkor az előző metrót is eléri az ember. De ez valahogy soha nem valósul meg!

A központból a hölgy, akivel beszéltem, nagyon kedves és segítőkész volt. Mondta, hogy nem az az útvonala a busznak, és szólni fognak, hogy ne ott rakja le a busz az utasokat, illetve a menetrend betartását is kérni fogják. A hölgy az is mondta, hogy ha kell, minden reggel telefonáljak be ha késik a busz, illetve máshol teszi ki az utasokat. Én azóta nem telefonálgattam be, mert már hülyén érzem magam miatta.

komment komment Címkék: metró menetrend 97E busz Örs vezér tere

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása