BKV-Figyelő

Elesett az idős nő, a buszvezető rá se bagózott

Király Dávid

2014.03.21
13:57

A jó ég tudja, mi lehet mostanában a 136E vonalán. Szerdán egy a megállóban szabályosan várakozó utasról számoltunk be, akit simán faképnél hagyott a busz, most egy idős nő esett el felszállás közben, a busz vezetőjét azonban nem hatotta meg. Szerencsére az utastársak segítettek neki.

Felháborodásomat szeretném megosztani mindenkivel. Az eset 2014. március 17-én, a 136E jelzésű autóbuszon (FLR-738-as rendszám) történt a Fiatalság utcánál, 8:40-kor. A busz beállt a megállóba, kinyílt a második, a harmadik és a negyedik ajtó. Egy idős hölgy járóbottal próbált felszállni. Amint az egyik lábával felszállt a másikkal megbotlott és elesett.

136E_busz_(FLR-715)-maximix90.JPG

Fotó: Wikipedia/Maximix90

Hozzá kell tennem, hogy a sofőr mindaddig a visszapillantó tükröt nézte a megálló felé, az incidens után azonban elkezdett másfelé figyelni, matatni. Az idős hölgy segítségére négyen mentünk oda rögtön. A buszsofőr meg sem mozdult az esetre, oda se ment a hölgyhöz, hogy megkérdezze, minden rendben van-e, vagy hogy kell-e esetleg orvost hívni.

Miután felsegítettük a hölgyet a földről, leültettük és össze szedtük a szétszóródott dolgait. Miután ez megtörtént, az utasoknak megköszönte és hálálkodott. Ezúton is szeretném megköszönni a kedves utasoknak, akik segítettek az idős hölgynek, ha már a kedves buszsofőr nem figyel oda az utasokra. 

komment komment Címkék: baleset buszvezető figyelmetlen 136E

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása