BKV-Figyelő

A nem működő jegyautomaták nyomában

BKV figyelő.hu

2007.08.07
12:10

Szúrópróba szerűen leellenőriztem hat automatát a körúton. Elképesztőnek tartom, hogy szinte sehol nem lehet jegyet venni, főleg most, mikor tele a város turistákkal. Azért jutott eszembe, hogy megnézek pár automatát, mert az egyik vidéki kedves ismerősöm a hétvégén Pestre látogatott és panaszkodott, hogy sehol nem tudott jegyet venni. Ez így tényleg nem mehet tovább.

A BKV figyelő fellép a nem működő automaták ellen és ehhez az olvasók és az utasok segítségét kérjük. A nem működő automatákat a 06/80-200-831-es ingyenesen hívható telefonszámon lehet bejelenteni! A telefonszám felhívása után meg kell adni az automata pontos helyét illetve a megálló nevét. Elvileg minden automatának van egy sorszáma, ez is bediktálható. Bejelentést hétvégén is lehet tenni, egy üzenetrögzítőre kell rámondani az adatokat és ez alapján a cég munkatársai kimennek a helyszínre és elvégzik a feladatot. Ha nincs időd vagy kedved telefonálni, akkor sincs semmi baj. Küldd el az automata pontos helyét (megállónév, vonalszám) és az automatán található hiba üzenetet a bkvfigyelo@index.hu címre és Mi értesítjük az üzemeltető céget a hibáról.



komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása