BKV-Figyelő

Mentősökre támadt egy villamosvezető

BKV figyelő.hu

2008.08.26
22:16

Először szidta, majd rá is támadt a mentősökre egy villamosvezető kedden délután Budapesten. A probléma az volt, hogy a mentőautó egy szervizsínen tudott csak megállni, míg a személyzet egy sérültet látott el.

A mentőket egy gázoláshoz hívták ki kedden délután Budapesten, a Blaha Lujza térre. Mire kiérkeztek, a sérültet már bevitték a sarkon lévő gyorsétterembe. A mentőautó így megállt az épület előtt, majd mindhárman bementek az elgázolt embert ellátni - mondta el a Független Hírügynökségnek Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Hangsúlyozta, hogy igyekeztek a Nagykörút forgalmát a legkevésbé akadályozni.

Kiderült azonban, hogy a mentőautóval egy szervizsínre álltak rá. Mikor a mentősök kijöttek az épületből - állításuk szerint - egy villamosvezető először veszekedni kezdett velük, majd mikor beültek az autóba, a félig nyitott ablakon keresztül megpróbálta megütni a sofőrt.

A mentő vezetője csak könnyebben sérült vagy az ütéstől, vagy pedig attól, hogy megpróbált elhajolni. Az ügyben rendőrségi vizsgálat indult - tette hozzá a szóvivő.

Győrfi Pál elmondta: nap mint nap előfordul, hogy a mentősök kénytelenek az utcán megállni, amikor például egy beteghez lakásba kell felmenniük. Mikor végeztek, gyakran azzal szembesülnek, hogy türelmetlen autósok már szidják őket.

/Index - FH/

komment komment Címkék: budapest index cikk bkv baleset villamos omsz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása