BKV-Figyelő

Bűzforrás

BKV figyelő.hu

2007.06.18
17:05


Szia BKV Figyelő! :)

Egy vagy két hónappal a következő jelenségre lettem figyelmes a 86-os buszon: Szent Gellért téren várom a buszt, mert az istenért se akart jönni a villamospótló, így inkább ezt választottam a SCH-ig, hogy utána az utazásomat a 3-mas busszal folytassam, no de nem is ez a lényeg. Szóval busz megáll a megállóban, nézem de sokan vannak elől, hátul meg tök üres. Először akkor kezdtem el gyanakodni hogy valami problem lehet a hátsó részen amikor egy fiatalabb egyetemista lány befogott orral és egy határozott nagy lélegzet vétellel szállt le. :) Mondom ááá, csak nem lehet olyan büdös... Aztán amikor felszálltam olyan iszonyat rohadt bűzt még az életben nem éreztem. Kb. olyan volt mint ha összehugyozták volna az egész buszt, aztán 1 hétig érlelődni hagyták volna.

Egy hugyos aluljáró különb volt mint ami ott hátul volt. A megoldás természetesen egy durván oszlásnak induló csövesből jött. Bőre már mállott lefele, hajában mindenféle meghatározhatatlan trutymó volt. No és persze az elmaradhatatlan 20kg-s műanyag teszkós szatyrok is befigyeltek amiben mindenféle hasznos dolog lehetett. Kérdem én, az ilyentől miért nem lehet megszabadulni a buszon? Miért kell 40-50 embernek a hányinger szélén táncolnia? Gondolom valami jó kis fertőző betegséget is hordozhat az ilyen okádék ember magában, aztán meg ebbe üljünk bele.
Meg is örökítettem ezt a jelenséget, sajnos a kép kicsit elmosódott, mert azért rázkódott a busz rendesen. :)
 
Üdv: Balage

komment komment Címkék: budapest bkv busz észrevétel 86 os

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása