BKV-Figyelő

Reklám már a jegyeken és a bérleteken is?

BKV figyelő.hu

2007.12.12
13:21

BKV közlemény, részlet:

Ajánlattételi felhívás
A Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1072 Budapest, Akácfa u. 15.) ajánlattételi felhívás útján hirdetési célra értékesíteni kívánja a menetjegyek, bérletszelvények meghatározott nagyságú felületét.

Az ajánlattétel tárgya
A BKV Zrt. az általa meghatározott feltételek vállalása esetén hirdetési célra értékesíti a menetjegyek- és bérletszelvények felületeit 1 év időtartamra, 2008. január 1-től 2008. december 31-ig.

komment komment Címkék: bkv közlemény bérlet jegy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása