BKV-Figyelő

Kiszolgálja magát az ellenőr

BKV figyelő.hu

2008.01.21
09:58

Tisztelt BKV vezetőség!
 
A mai reggelen, nem sokkal 8 után történt estetet szeretnék megosztani Önökkel!
 
A barátnőm az 1-es villamosra szállt fel ma reggel! Elkövette azt az orbitális és minősíthetetlen hibát, hogy sms-t írt felszállás közben! Mivel el volt foglalava a 4 szavas kis üzenet megfogalmazásával a felszállás után odaállt a jegyérvényesítő berendezés mellé és hihetetlen 15 másodpercig érvényesítés nélkül utazott. Az sms befejezése után elővette a pénztárcáját és elővette a jegyét (amit alapvetően felháborító áron megvásárolt, gyűjtő formában) és érvényesíteni szerette volna. Ekkor történt meg az, hogy a háta mögül rászólt egy férfi, hogy ne tegye. Meglepődésében nem is tudta mire vélni, mire a férfi lefogta a kezét (milyen jogon? talán rendőr is mellékállásban?)és közölte hogy ellenőr. Elmondta neki, hogy látta a felszálláskor, azt is, hogy sms-t írt és a véleménye szerint nem akart jegyet venni, csak miatta... Ez nem kicsit hazugság, mert mögötte állt, nem is láthatta!!!!!

Ezek után közölte az ellenőr hogy 6000 Ft a helyszíni bírság és fizesse ki azonnal! Jobb nem lévén elővette a pénztárcáját, hogy kivegye a pénzt és ez nem volt egyszerű mivel a villamos mozgásban volt. Ekkor felháborító módon az ellenőr belenyúlt a párom tárcájába és maga vette ki a pénzt!!!!!! Ha nem tévedek ez nem tartozik bele a jogkörébe!!!!!!!
Felháborító, hogy a BKV-nél ilyen emberek dolgoznak!!!!! Minősíthetetlen stílussal és arroganciával!!!! Jogtalanul, esetleges szabálysértést feltételezve büntetnek, a legcsekélyebb türelmi időt sem hagyva a jegy érvényesítésére, csak azért hogy a napi kvótát teljesítsék!!!!
 
Szeretném megkérdezni, hogy mire számítsunk! Mivel minden nap ezzel a járattal utazik a párom, arra vagyok kiváncsi, hogy minden nap meg lesz hasonló kihágás miatt büntetve vagy megpróbálnak az ellenőrök magukra erőltetni valamilyen jellegű vevőbarát magatartást? Mivel Önök szolgáltatást nyújtanak nem kevés pénzért, szerintem elvárható lenne, hogy az árért minőséget is kaphasson a vevő! Ezenkívül szeretném megtudni milyen formában szeretnék az estet kivizsgálni?
Várom válaszukat!
 
Horváth Tamás

komment komment Címkék: budapest bkv ellenőr utas észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása