BKV-Figyelő

Best of hülye utas

BKV figyelő.hu

2008.02.11
10:25

Üdv!

Tegnap (2008.02.08 15 óra 58perc) Csepelen történt Kossuth Lajos utcába (Karácsony Sándor utca  és a Szent Imre tér között). Amikor is a Karácsony Sándor utcánál/megállónál több percig egyhelybe állt egy csuklós autóbusz.  Valami műszaki problémája volt elszeretett volna indulni de nem birt. Idő közbe pedig megérkezett egy szoló busz ugyan abba a megállóba ez a megálló "MM" (kettős megálló). Szóval egyszerüen elvégezte az utascserét a szoló busz a csuklós mögött.

Egyszer csak azt vettem észre, hogy a szoló busz kiszeretné kerülni az elötte lévő buszt. Csak szükős volt a hely neki és a kocsik se akarták kiengedni ezért fél uton megállt a megállóból kiindulva (Elsö ajtó az a felező vonalnál volt már az út közepén) Erre a csuklós vezető bemondta, hogy műszaki hiba miatt....(gondolom mindenkinek ismerös a szöveg) Erre mindenki leszállt a csuklós autóbuszról és megrohamozták  az útest közepén  álló szoló busz. Ami szerintem már nem tartózik a megállóhoz. Erre a kedves (szabálytalanul) felszállni szerető utasoknak nem nyitották ki az ajtókat igy hát az egyik fiatal gyerek betörte azt (első ajtót). -Aztán elkezdett kiabálni a vezetővel: -Ezt akartad miért nem birod kinyitni az ajtót Te b'zi, k'csög kur'a any'd!!!  A többi utas csendbe elnézte az eseményeket egyszerüen beszartak egy hang se volt (nem úgy mint amikor a vezetőt kell fikázni mert akkor nagyon sok hozzáértő/okos utas van). Nem tudom, hogy miért kellett ezt csinálni a gyereknek. Mert szerintem nem a vezetővel szart ki mert ÖK órabérbe vannak és igy még talán örült a vezetö, hogy addig se kell dolgozni:)) Hanem a buszon lévő 80-100 utassal, mert nekik kellett várni egy másik buszt igy hát nem 8 perc hanem 16 perc mulva jön. A gyereknek már nem volt olyan fontos a buszozás mint elsöre, elkezdett sportolni a futást választotta, igaz rá is fért!!!  Nem láttom az értelmét ennek a megoldásnak.

komment komment Címkék: budapest bkv busz ik 412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása