BKV-Figyelő

Leszakadt a vesém

BKV figyelő.hu

2008.04.23
14:53

Tisztelt BKV!

Nem panaszt szeretnék tenni, csupán érdeklődni szeretnék, hogy mi történt ma (04.23.) a 13:49 perckor a KXM-043 frsz. 14-es autóbuszon, a Jókai Mór utca megállóban?

Történt ugyanis, hogy a járművezető elkezdte bezárni az ajtókat, majd elindult, a jármű ezután a másodperc töredéke alatt 0-ra fékezett. Én a hátsó ajtónál lévő keresztbe fordított ülésen ültem, a mellettem lévő ülésbe a vállam olyan erősséggel vertem be, hogy még mindig fáj. Az autóbusz belsejében többen elestek, az utasok egymásnak csapódtak, a leghátsó ülésen lévő hölgy táskája több métert ment előre.

A járművezető ezt követően kiszállt a fülkéből, kinyitotta az ajtókat, majd a jobb oldali első kereket nézte, majd visszaszállt és elindultunk. Sem a hangszórókon keresztül, sem személyesen nem kérdezte meg az utasoktól, hogy történt-e valami komolyabb baj, a fékezés következtében megsérült-e valaki?

Nem biztos, hogy a járművezető miatt volt a fékezés, ezért nem hibáztatom, azonban, hogy az állapotunk felől nem érdeklődött, messzemenően felelőtlen dolog. Kérem a fent említett eseménnyel kapcsolatban kezdeményezzenek vizsgálatot.

Válaszukat várom!

komment komment Címkék: budapest bkv busz utas észrevétel vezető 14 es fékezés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása