BKV-Figyelő

Egy éves a BKV-figyelő

BKV figyelő.hu

2008.06.16
00:01

Kicsit több mint egy éve annak, hogy kitaláltam, kellene egy oldal, ahová a BKV utasai leírhatják észrevételeiket. Kellett egy hely, ahol az ember elpanaszolhatja magát, ha elege lett abból, hogy ennél a cégnél bárki, bármit megtehet, felelősségre vonás nélkül. Hiába hívja az ügyfélszolgálatot, hiába tesz panaszt, soha nem történik semmi. Erre jó a nyilvánosság. Elmondhatod észrevételed, leírhatod panaszod, ami nagy valószínűséggel az Index címlapján is megjelenik.

Egy év alatt sokat változott az utastájékoztatás, és az ügyfélszolgálat működésében is voltak nagyobb változások. Ezek véleményem szerint a sok negatív észrevétel hatására történtek. Melyik cég szereti olvasni az ügyfelei negatív észrevételeit az interneten? Szerintem egyik sem.



Egyre több BKV-s ismer minket. Ennek tudhatjuk be azt, hogy a beszólogató, odacsukogató járművezetők is szépen lassan eltűnnek. Senki nem szeret magáról olvasni a neten, főleg akkor, ha ez komoly vizsgálattal, és felelősségre vonással is jár.

Talán sosem jutottunk volna el idáig, az Index.hu és a Homár szerkesztőinek segítsége nélkül. Éppen ezért itt az idő, hogy köszönetet mondjunk az Index, a blog.hu és az Inda szerkesztőinek. Köszönet az összes itt dolgozó ügyfélszolgálatosnak, akik a leghülyébb kérdésekre is szinte egyből válaszoltak, és segítették a munkánkat. Köszönetet szeretnék még mondani az összes olyan újságnak, TV-nek, és az Internetes médiának, akik az anyagainkat továbbadták, és megjelölték a forrást. Ezzel is segítettek nekünk, hogy a BKV-figyelő még ismertebb oldal legyen.

Köszönjük az összes beérkezett észrevételt, köszönjük a rengeteg látogatást és a hozzászólást. Köszönöm Rocko és Rékuc munkáját, a moderálásban igen sokat segítenek, főleg iskolaidő alatt. Köszönet tehát mindenkinek:)

Ami igazán ismerté tette a BKV-figyelőt, az a villamos kisiklatók megtalálása volt. Ez volt az első, amikor a blog bekerült a hazai médiába. A cikkek megjelenését követően képeinket és a videónkat szinte az összes hazai TV és újság bemutatta, szerencsére még többen ismertek meg minket. Igazából erről már annyi cikk született, hogy feleslegesnek tartom ismét leírni. Akit érdekel, az alábbi linkre kattintva újból elolvashatja a cikkeinket:


A BKV felfüggesztette állásából azt a 6 biztonsági őrt, akik néhány nappal ezelőtt utasokat dobtak le, majd vertek meg egy éjszakai járaton. A BKV-figyelő erről az eseményről (a verekedésről) elsőként számolt be, majd küldte tovább a hazai médiának. A beküldő szerencsére megkereste az RTL-t is, így igen hamar, újabb médiavisszhangot sikerült kiváltanunk.

Kitaláltuk egyszer, hogy jutalmazni ellene azokat az embereket, akik írnak nekünk. Sajnos arra nincs lehetőségünk, hogy mindenkinek ajándékot adjunk, de havonta két szerencsés ember mindig elvihet valamit. BKV-fanatikusoknak adtunk már bögrét, de sorsoltunk ki gyűjtőjegyet és bérletet is. Eddig három szerencsés ember utazhatott ingyen, mert észrevételt küldtek és kisorsoltuk őket. Ebben a hónapban még két embernek tudunk bérletet adni. Nyáron újabb akciókat hirdetünk majd, BKV-figyelős ajándékokkal, többek között pólóval. Érdemes hát észrevételt küldeni nekünk:)

Sokan kértétek, hogy a blog statisztikája legyen nyilvános. Nem szeretnék dicsekedni vele, ezért éppen elég szerintem, ha évente egyszer megtudjátok azt, hogy hányan olvasnak minket. Természetesen, aki reklámozás céljából kíváncsi a statisztikára, annak bármikor, akár személyesen is megmutatjuk.

A blogot az elmúlt egy évben 1486607 ember látogatta meg. Ez nem azt jelenti, hogy ennyi különálló ember olvasott minket, csupán ennyiszer nyitották meg a kezdőlapunkat és olvastak bele valamelyik cikkbe. A látogatóink 3153222 oldalt töltöttek le, tekintettek meg. Ez átlagosan 2,1 oldalt jelent. A blogon az elmúlt évben 863 cikk/post jelent meg, ez napi 2-3 postot jelent. A 863 cikkhez összesen 49541 komment érkezett eddig, ez postonként 57 kommentet jelent.

Köszönjük a beküldött észrevételeket, kommenteket és a látogatásokat. A Ti segítségetek nélkül biztosan nem tartanánk itt:)

Látogatók által használt böngészők:



Látogatók által használt operációsrendszer:



Felbontások:



Keresőkifejezések :)

Sok féle ember létezik. Sokan, sok helyről olvasnak bennünket. Valaki tudatosan látogat el hozzánk, vannak, akik a Google segítségével ismerik meg a blogot. Bemutatjuk most, hogy milyen szavakat írnak be a leendő olvasók, melyek segítségével találnak el hozzánk. Aki nem ismerné a Google működését annak segítünk, a szavak közötti „+” a szóközt jelenti.

Legsűrűbben használt: bkv+sztrájk,  bkv+figyelő, paraméterkönyv, bkvfigyelo.blog, bkv+figyelő+blog,
Legérdekesebb: Vitézy+Dávid, Korcsók+Krisztina, kiricsi+karola, Gerazzo+Mária, máv+sztrájk, bkvfelugyelo.blog.hu, kuruczinfo, Horogkereszt+tetoválás, skinhead+bakancs, pillangókés+szabályok, +finn+átlagkereset, topshop+újpest, hol+van+villamos, cigány maffia, Halló,+itt+vagyok+kern+paródia, én+vagyok+a+kistehén+ülök+a+kocsiban, traktortalálkozó+2008, Eladó+csörös+kamion
Legviccesebb: Tinipicsák+push+up+hatás, nagy+mellű+lányok, analis+szex, sertés+sex, nagy+mellü+nök, perverz+a+4-6+villamoson, transszexuális, 24-es+villamos+maugli, dekortázs, ipari+kamerák+sex, női+verekedés, nagy+mellű+magyar+nők, gumikesztyű, tinédzser+anális+szex, sex+hangosan
Fanatikus BKV-s: bkv+szimulátor, villamosvezetői+tanfolyam+a+Bkvnál, mikor+jár+az+Ikarus+Agora, mikor+büntethet+az+ellenőr+bkv+bp, közlekedési+tábla+bolt,
Őszine keresők: szar+magyar+rendőrség, "szeretem+a+bkv-t", cigánymunka, fuck+bkv
Rendszergazdák: windows+miatyánk, Windows+Ima, youtube+tele+van+a+tököm+veled
Reménykedő utasok: bkv+büntetés+elévül, 65+év+felett+bkv, bérlet+hamisítás, BKV+elévülés+5+év+követelés
És amin a legtöbbet nevettünk: rocko+hátulrol+szereti :)

Senki ne felejtse el, hogy mától ritkábban jár a BKV. A nyári szünetre
érvényes menetrend lépett életbe.

komment komment Címkék: blog budapest statisztika cikk bkv bkvfigyelo bkvfigy összesítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása