BKV-Figyelő

Hat napos a BKV hetijegye

BKV figyelő.hu

2008.08.07
07:00

Elrontott bérletekről sok post született már a BKV-figyelőn. Megesik, hogy a pénztáros a kezdőnapból nem tud kivonni egy napot, cserébe egy nappal kevesebbet használhatja az utas a bérletét. Olyat is láttunk már, hogy nem szarakodott a kivonással a pénztáros, ráírta hogy 6-tól 6-ig érvényes, oszt’ kész. Na de, hogy valaki 7-ig ne tudjon elszámolni, az szomorú. Vajon egy 8250 Ft-os bérlet vásárlásakor a 10 ezresből hogy ad vissza? A levél hajtás után olvasható.

Tisztelt BKV-figyelő!

A levelemhez csatoltan, küldök egy hetijegyről készített fényképet. Ez így nem is olyan érdekes addig, amíg a dátumokat meg nem figyeljük rajta. Augusztus 1-6. között érvényes, ami a legjobb számításaim szerint is CSAK 6 nap. Hogy van ez kérem szépen? A hét csak hat napból áll a BKV-nál? Akkor meg minek van kitalálva a vasárnapi menetrend ha az úgysem létezik a hét napjai között? Vagy a bérlet szerint augusztus 7. már augusztus 1-vel megegyező nap, vagyis péntek. Ezek szerint a BKV-nál nem vasárnap nincsen, hanem csütörtök hiányzik a hétből. :) Így könnyű, mert a vállalat nem tud csütörtököt mondani. :)


Ha már hatnapos bérletet is készítenek, akkor annak ne legyen az ára egyenlő a heti bérlet árával.

Üdvözlettel: K. Mátyás, turista 

komment komment Címkék: budapest kép bkv utas panasz bérlet jegy pénztár észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása