BKV-Figyelő

„Mi a f@sz van, te BKV-s k*csög?”

BKV figyelő.hu

2008.08.28
12:24

A következő kis rövidke postban direkt nem említek neveket, ugyanis senkinek nem szeretnék problémát okozni. A történetet villamosvezető munkatársaitól hallottam, úgy érzem, meg kell veletek osztanom, hogy a kicsit egyoldalú „mentősverős” történetet más szemszögből is lássátok.

 

Történt ugyanis, hogy 26-án délután egy kocsiszínből kiálló villamos útját egy mentőautó akadályozta. A mentősök épp egy baleset sérültjét látták el a közeli gyorsétteremnél. A villamos nem tartotta fel a forgalmat, (ugyanis kocsiszínből kiálló villamos volt), nem állt miatta a forgalom a körúton. Villamosvezetőnk sietett, és csengetni kezdett. Csengetett mindaddig, amíg a mentőautó vezetője meg nem jelent, és a „Mi a fasz van, te BKV-s? köcsög” szavakkal nem köszöntötte.

 

A villamosvezető (aki egyébként kollégái szerint nyugodt ember) berágott, és kiszállt a fülkéből. Ekkor a mentős beszállt a mentőautóba, és az ablakon keresztül a villamosvezető utána nyúlt, (Meg akarta rántgatni). A mentős elhajolt, és ekkor sérült meg. Persze mit lát a szemtanú? Ha valaki benyúlt az ablakon, az tuti megütötte a mentős. Persze a cselekedete így sem elfogadható...

 

Az ezután kiérkező rendőrök a villamosvezetőt bilincsben vitték el, és éjfél után engedték szabadon. A BKV a vizsgálat végéig felfüggesztette a „verekedő” dolgozót.

 

Kollégái nem értik, hová sietett a kiálló villamossal, ezért nem értik miért csengetett. Azt sem érik, miért nyúlt hozzá a mentőshöz, amikor tudnia kellett, hogy ebből nagyobb baja lehet. A történet még így is rejtélyes.

 

Nem kívánom védeni egyik BKV-st sem, mert megvédik ők magukat, de be kell látnunk, hogy szegényeket naponta éri támadás, melyekről nem beszél a média. Szinte naponta hallom ismerősöktől, hogy utasok köpnek be a fülkébe, fenyegetik meg őket, és öntenek be sört, ha valami nem tetszik nekik. Rengeted támadás éri a BKV dolgozókat, miért nem áll ki mellettük senki?

 

Arra szerettem volna rávilágítani, hogy mielőtt elítélünk bárkit is, és a hírek alapján ráfogjuk, hogy megvert valakit, hallgassuk meg az ő verzióját is, mert egyáltalán nem biztos, hogy úgy történt minden, ahogyan azt a média előhozta.

komment komment Címkék: budapest bkv autó post villamos mentő 4 es bkvfigyelo 6 os

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása