BKV-Figyelő

Olvasónk lett a második a BKV szépségversenyén

BKV figyelő.hu

2009.02.12
22:04

A BKV-figyelő állandó olvasója és hozzászólója lett a második a Miss BKV választáson. Az olvasók által csak „Erica babának” ismert felhasználó 26 ponttal kapott kevesebbet, mint az első helyezett, Bak Erzsébet, pénztáros, aki 218 pontot kapott.

Harmadik, első, második

Erikánk a gyönyörű második helyért egy oklevelet egy BKV-s ajándékcsomagot kapott, 40 ezer forint értékben, az első helyezett nyereménye egy kétszemélyes welness-hétvége.

Gratulálunk a nyerteseknek! :)

komment komment Címkék: budapest index bkv akció szépségverseny 2009 bkvfigyelo

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása