BKV-Figyelő

Egyik buszon az ülés, másikon a leszállásjelző hiányzott

BKV figyelő.hu

2009.05.14
13:30

Hétfőn az Etele téren szembesültem azzal, hogy elindult a Volvo buszok lezüllesztése. Egy -a 103-as vonalán járó- Volvo buszon láttam a BKV szakembereinek munkát. Megfoltozott padló, zöld-narancssárga kapaszkodók vegyesen, volt ott minden. Nem lepődnék meg, ha a kelenföldi garázsban találkoznék donor Volvo busszal.

Olvasónk néhány napon belül két olyan busszal is utazott aminek állapotával nem volt megelégedve. Egyik egy troli volt, aminek kitört az egyik ülése, másik pedig egy Volvo busz, aminek a kedves utastársak leszakították a leszállásjelzőjét, és a lyukasztói is rosszak voltak:

Sziasztok!

Május 7.-én délután a 253-as jelzésű 72-es trolin egy leszerelt/letört ülés maradványaira lettem figyelmes. A troli hátsó üléseit is csak a szentlélek tartotta. Már majdnem kényelmesnek is mondható volt, hogy az ülés szépen ringatózott az úthíbákon, illetve gyorsításkor, fékezéskor.

Május 11.-én az alábbi látvány fogadott az FJX 220-as rendszámú 173-as buszon. A csukló utáni ajtó melletti kapszkodónál valaki a leszállásjelzőt leszedte és csak a csatlakozók lógtak ki az oszlopból.

Ráadásul a busz hátuljában és közepén lévő lyukasztók sem működtek.

Üdv: KITT

komment komment Címkék: budapest kép bkv volvo busz karbantartás panasz észrevétel troli

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása