BKV-Figyelő

Miért a jobb állapotú metrókocsikat adja el a BKV?

BKV figyelő.hu

2009.07.14
14:40

Olvasónk nem érti, hogy a BKV miért a jobb állapotban lévő, nemrég felújított rózsaszín utasterű metróit adja el, a sokkal rosszabb állapotú, 3-as vonalán járó szerelvények helyett. Lehet, hogy ezek nem automatizáltak és egy kocsival rövidebbek, de segédvezetővel és plusz egy kocsival minden gond nélkül futhatnának a 3-ason. A metrófelújítás idején is jártak arra.

Tisztelt BKV!
 
Felháborodva olvasom, hogy a BKV el akarja adni a 2000-es évek elején korszerűsített EV3-as metrószerelvényeket. Remélem ez nem igaz és csak az újságíró hozzá nem értése miatt jelenhetett meg így a hír. Ugyanis a 3-as metrón sokkal rosszabb állapotú régi EV-3-asok vannak kb. 15-20 ilyen szerelvény van. A 3-as metrón ezeknek csaknem a felét ki lehetne váltani a 2000-es évek elején nem két fillérért korszerűsített EV-3asokkal.

Remélem ez a tervük és nem az eladás. Várom mielőbbi megtisztelő válaszukat és remélem amennyiben igazam van ezt a félreértést a sajtó számára is tisztázzák. Velem együtt sok 3-as metrón közlekedő utas örülne a korszerűsített szerelvények megjelenésének.
 
Üdvözlettel: T.

komment komment Címkék: budapest bkv metró felújítás utas panasz eladás észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása