BKV-Figyelő

Mi értelmük van a kutyaól pénztáraknak?

BKV figyelő.hu

2009.07.16
13:10

Azon kívül, hogy valakik ezen keresztül tömik tele a zsebüket, sok értelmük szerintem nincs. A legtöbb ilyen viszonteladó BKV pénztár mellé telepedett le, amiket később be is zártak, tehát a városképbe beillő pénztár helyett kaptunk ilyen fabódékat, ahol a pénztárosok számottevő része hamis bérletekkel trükközik. Ez kiesés a BKV-nak, kiesés az utasnak. Olvasónk levele a kép alatt.

Kedves BKV-figyelő!

Már régóta foglalkoztat a kérdés: miért, hogyan lesz egyre több viszonteladó jegypénztár közvetlenül a BKV hivatalos pénztárai mellett? Hol ebben a gazdasági ráció? Miért éri meg felhúzni egy szánalmas balkáni bódét a felújított pultok mellé (pl. Moszkva tér)?

Nekem azaz érzésem, hogy ez valami szép nagy mutyi lehet. Kerestem a neten, de nem találtam erre vonatkozóan semmit. Örülnék, ha tudnál segíteni, mert én tényleg optimista vagyok és biztos van valami racionális magyarázat a jelenségre.

Üdv, Zoletnik Balázs

komment komment Címkék: budapest bkv kérdés utas panasz bérlet jegy pénztár észrevétel viszonteladó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása