BKV-Figyelő

A BKV-sztrájk legviccesebb története: Demszky Gábor és a telekocsi

BKV figyelő.hu

2010.01.19
11:40

Ti el tudjátok képzelni, hogy amikor minden budapesti és ingázó a BKV vezetését és a főpolgármestert anyázza, akkor a 173-as busz Gellért téri megállójában maga Demszky Gábor csalogat 40 fokra felfűtött kisbuszába megállóban fagyoskodó BKV utasokat? K. Péter nevű olvasónk szerint mindez megtörtént, ám én addig nem vagyok hajlandó elhinni a történetet, míg azt Demszky vagy a Főpolgármesteri Hivatal meg nem erősíti.

Tisztelt BKV-figyelő!

Nagyon meglepő dolog történt ma velem! Várok a buszra a Gellért téri 173-as megállóban, szokás szerint tömve, egy ember se fért már fel rá. A busz mögött megállt egy Opel kisbusz, majd egy ember kiszállt jobb egyről,megkérdezte nem megy e valaki a Deák térre, mert van 4-5 szabad helye. Mivel én vonatra siettem, ráadásul csomagokkal voltam,igent mondtam, és másik 4 emberrel beültünk a kocsiba, amit Demszky Gábor(!) vezetett. Mindenre számítottam, csak erre nem. Elvitt minket a Deák téri városházáig, (közben szidtuk egy kicsit közösen a BKV-t) majd köszönetet mondtunk és mindenki ment a saját dolgára.

Nagyon kellemes meglepetés volt! Teljesen közvetlen és normális arcnak tűnt.

Üdv, Péter

komment komment Címkék: blog budapest bkv demszky sztrájk utas észrevétel dicséret telekocsi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása