BKV-Figyelő

Romantikus Dunakorzó

BKV figyelő.hu

2007.09.11
07:24

Szia Figyelő!

Legyen valami pozitív is... A 2-es villamos remekül ketté lett szakítva, van kéziváltós, béna sofőrös pótló busz, átszállás, türelmes Jómagyar meg a napi gondok. Például, hogy másnap lejár a bérletem, ugye.

A 2-es villamoson azonban teljesen újfajta utazási élményt szolgáltat a BKV: egy szellemes, fiatalos, bevállalós villamosvezetőt. Olyat, aki köszön utazás előtt, majd elnézést kér, hogy megköszörülte a torkát, s így folytatja:

"Legelőször a március 15. térre érkezünk... a többi megállót meg majd később elmesélem!" És így tett. A Vigadó térre pl. "mint a friss Dunai szellő", úgy "suhantunk", a Roosevelt térre "tovább libbentünk a romantikus Duna korzón", a kettes metróra pedig "annál a megállónál lehet átszállni, amelyet Kossuth Lajosról neveztek el".

Az egészben az volt a legszebb, hogy nem érezte kínosnak, hogy hülyéskedik, hanem teljesen jópofán az egész út során előadta magát... és bizony, bármennyire is tilos Budapesten tömegközlekedési járaton elmosolyodni (mindenki olyan kemény, mint a kő), néhányan azért megtették, megtettük. Csak úgy, a szemünk alatt, talán a másikon is... Szerinted is? LOL!

(járatszám: 1367, indulás: 13:40, Fővám tértől, Kossuth tér felé - csak ha a BKV is olvasná)

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása