BKV-Figyelő

Vannak még csodák

BKV figyelő.hu

2007.12.19
11:06

Szerencsére vannak még olyan sofőrök, akik nem azon törik az agyukat, hogy lehetne a legjobban kibabrálni az utassal, hanem azon, hogy lehetne nekik segíteni.

Kedves BKV Figyelő!

Rövidke a történetem de legalább jó tudni hogy léteznek ilyen sofőrök is.
Egy szombat estén zuhogó esőben indultam el Szigethalomról bulizni,a Népligetnél található szórakozóhelyre.Sajnos késésben voltam és csak az utolsó HÉV-et értem el, ráadásul pályafelújítás miatt Pesterzsébettől HÉV-pótlót indítottak a végállomásig.(Teszem hozzá: hiába volt az utolsó járat pontos volt a csatlakozás és a sofőr megvárt  MINDENKIT!!!)Tudtam, hogy mire beérünk Vágóhídra, akkora már az 1-es  villamos sem jár, sőt semmi.Teljesen egyedül kóricálni a jónak semiképpen sem mondható környéken, egy szombati éjszakán nem nyerő ötlet, főleg egy lánynak.Ezért megkérdeztem a sofőrt, hogy hogyan juthatok el Népligethez,és láss csodát éjfél körül a látványosan fáradt sofőr nem azt mondta hogy;Hát már csak gyalog! ehelyett legnagyobb meglepetésemre közölte, hogy Ő úgyis arra megy a garázsba és elvisz odáig.
 
Szépen megköszöntem és nagynehezen de végre megérkeztem minden gond és baj nélkül.

komment komment Címkék: budapest bkv busz éjszakai

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása