BKV-Figyelő

Miért nem várja meg, míg leszállnak az utasok?

BKV figyelő.hu

2009.09.04
18:30

Olvasónk felesége 2 gyermekével utazott a 81-es trolin. Leszállásnál a babakocsit tette le először (amiben az egyik gyerek volt), majd visszanyúlt a másik -4 és fél éves- fiúért , ám őt már nem tudta leszedni a buszról, mert a vezető becsukta az ajtókat és indulni készült, úgy, hogy a nő keze az ajtók között volt. A buszvezető figyelmetlensége magyarázható a stresszel is, de ilyenkor legalább leszállhatna megnézni, nem történt-e nagy baj:

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Ma reggel (2009. szept. 03.) kb. 8:20-kor feleségem a négy éves és másfél éves fiainkkal babakocsival szállt le a 81-es troliról az Ond Vezér útja megállóban.

A járművezető nem várta meg, hogy befejezze a leszállást és miután levette a babakocsit és nyúlt a nagyobbik gyerek után, hogy lesegítse rácsukta az ajtót a feleségem és a fiam kezére. A feleségem kiabálni kezdett, a gyerek pedig sírni, hogy fáj a keze aminek hallatára a vezető kinyitotta az ajtót. Miután leszállt a fiam, a vezető anélkül, hogy tájékozódott volna az esetleges sérülésről elhajtott és otthagyta a síró gyereket aki a kezét fájlalta.

Követelem, hogy vizsgálják ki az esetet és tájékoztassanak a vizsgálat eredményéről, mert feljelentést fogok tenni foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés címén.

A jármű 8:15 után indult el az Örs Vezér teréről.

Üdvözlettel: E. Péter

komment komment Címkék: budapest gyerek bkv busz babakocsi ajtó utas panasz észrevétel troli vezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása