BKV-Figyelő

Előállították Hagyó volt szóvivőjét

BKV figyelő.hu

2010.01.08
13:50

Előállította a rendőrség Horváth Évát, Hagyó Miklós korábbi szocialista főpolgármester-helyettes volt szóvivőjét, értesült a távirati iroda.

Horváth Évát - akit a BKV sajtóreferensként alkalmazott tavaly augusztusig - otthonából vitték el a nyomozók pénteken reggel.

Horváth Évának azután mondott fel Kocsis István BKV-vezér, hogy megírtuk, Hagyó titkárságvezetőjének 2007 eleje óta párhuzamosan a közlekedési társaságnál is fizetett állása volt.

Az összel kitört Kocsis-Hagyó háburúban a főpolgármester-helyettes visszaadta a közlekedési felelősségi köröket, ezt követően Horváth Éva felmondta sajtósi megbízatását is. Azóta kizárólag a stop.hu ügyeivel foglalkozott, amelyet férje vezetett, ám irányításában informálisan Horváth is részt vett. A lapot a házaspár az elmúlt hetekben új vezetésnek adta át, amely más konstrukcióban, de továbbra is Puch László tulajdonosi érdekkörét képviseli.

Horváth Éva 2007 elején került a 4-es metró projekt keretében a közlekedési vállalathoz. Néhány hónapig a BKV Zrt. DBR igazgatósághoz rendelt szóvivője volt, ám a 2008 elejétől már Hagyó szóvivőjeként tűnt fel a hírekben.

(Index)

komment komment Címkék: budapest index bkv rendőrség szóvivő brfk kocsis hagyó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása