BKV-Figyelő

A kereszteződés közepén nyitott ajtót a türelmetlen buszvezető

BKV figyelő.hu

2010.02.06
13:10

Norbert a 23-as buszról a Soroksári úti Tesconál szállt le. Az M („egybuszos”) megállóban éppen egy 55-ös busz állt, emiatt a 23-as nem tudott a megállóba beállni. A busz vezetője nem várta meg, míg az előtte lévő jármű kiáll, a kereszteződés közepén nyitott ajtót:

Tisztelt BKV-figyelő!
 
A mai napon, 17:55 perckor történt, hogy a Boráros tér felé közlekedő 23 buszjárat a Tesco (Vágóhíd előtti) megállóhoz közeledett. A megállóban bent állt egy 55-ös busz, a 23-as sofőrje pedig nem óhajtotta megvárni míg kiáll, hanem mögötte, a kereszteződésben állva nyitotta ki a 3. ajtót az idejében tett jelzésemre.

A keresztező út kellős közepén kellett leszállnom, szerencsémre autó éppen nem hajtott keresztül. Sofőrünk kényelemből benyomta ajtónyitáskor a gombot, miszerint "forgalmi okokból a busz nem tud a megállóba beállni stb". Nos ez a forgalmi ok a türelmetlenség volt, s látván, hogy egyedül én kívánok leszállni, azt gondolta emberük, hogy nekem a kereszteződésben is jó lesz az autók közt.
 
Ez a mai napon, 2010. Február 3-án, 17:55-kor történt. Mint megtudtam, előttünk 2 perccel ment el egy másik 23-as, tehát ha a panasz miatt remélhetőleg utánanéznek, a megfelelő sofőrt szankcionálják.
 
Jómagamnak nem volt időm a Boráros térre kiutazni és emberünket elővenni, de remélem Önök figyelnek a megelégedettség visszaszerzésére.
 
Üdvözlettel: Norbert
 
Ui.: Gratulálok az oldalhoz!

komment komment Címkék: budapest közlekedés bkv busz m ajtó utas panasz észrevétel 23 as vezető megálló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása